02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

hodnotenie ~ Recenzia hotela Festa Pomorie Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
príjemná dovolenka, hlavne pre rodiny s deťmi tak ako bolo za socializmu tak je tam aj teraz... pohodový národ...
Poloha:
starstarstarstarstarstar
výhodná poloha , blízko pri pláži,mimo hluku hotel je vhodný pre ľudí čo potrebujú ticho a kľud:-)))) žiadna hudba..žiadna zábava..
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
ubytovanie primerané k cene, mali sme apartmán s dvomi miestnosťami - spálňa a obývacia miestnosť, v ktorej bol rozkladací gauč, pre dospelého úplne nevhodný aj keď cena bola ako za pevné lôžko..no chyžná sa snažila..denne vyniesla smeti , ak sme hodili osušky na zem ,tak ich aj vymenila:-)))))a dvakrát za pobyt nám prezliekla postele..
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
služby? o žiadnych neviem...pri hotelovom bazéne boli slnečníky z vnútra hrubo posiate muškami a pavúčikmi..čo nikoho z hotelového vedenia nemrzelo.. stačilo to ráno povysávať, ale asi nemali takú dlhú šňúru:-))))).. na pláži pred hotelom bol neskutočný bordel, hlavne keď prišli veľké vlny a priniesli morské riasy. a iný odpad.obdivovala som ľudí, čo mali chuť vstúpiť do mora...a chcelo to len priložiť ruky k dielu a pobrežie vyčistiť..keby tam boli hrable tak im to ukážem:_))) proste Bulhari..čo už?
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
ani šport ani žiadna zábava pre dospelých:-)))) okrem pondelka animátori robili mini diskotéky pre deti a detičky boli zaľúbení do animátora..bola to sranda a pobavili sme sa,trvalo to cca 45 minút mne zábava nechýbala..ale večer bol fakt nudný
Stravovanie:
neviem posúdiť, boli sme bez stravy, ale nehladovali sme ..je tam veľa možností na stravovanie.a v primeranej cene,( v reštaurácií sme sa traja dospelí prejedli za 15 € )to bolo super
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
pred hotelom sa o pláž veľmi nestarajú..a samozrejme tým, že je hotel blízko cesty, tak tam bolo kopec domorodých návštevníkov:_))))a tí nechávali riadne smetisko..niečo ako naši spolubratia pri osadách:-)))) ale zase... asi o 150 m ďalej, pred luxusnejším rezortom tam to bolo o inom....dokonca ani morské trávy po morskej búrke nebolo vidieť.:-)))))..no iná cenová relácia..iná úroveň...a tak sme do mora chodili tam..proste kto chce..ten si nájde.. kto nechce, ten vyhľadáva chyby a sťažuje sa:_))))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:viera
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela