02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Black Sea (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je skvelým miestom pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť, ale aj pre tých, čo si radi posedia s novými ľuďmi v hotelovej reštaurácii. V hoteli vládne príjemná rodinná atmosféra, veľa hostí je tam ubytovaných zo Slovenska. Hotelový personál je vždy a vo všetkom nápomocný. Boli sme mimoriadne spokojní a ak to pôjde, znova o rok sa radi vrátime.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel leží v tichej lokalite s malými hotelmi, do mesta stačí prejsť o ulicu ďalej. Akurát niektoré cesty sú ešte nedokončené, čo trochu ruší, ale po pár dňoch to už nevnímate.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ak nemáte radi zvuk a fučanie klímy, v izbách pod strechou je hrozne horúco, ak je to možné, pýtajte si izbu na prvom alebo druhom poschodí. Majiteľ pokiaľ nemá úplne obsadené, bez problémov vás presunie. Z jednej strany je výhľad na more (ale zároveň na základy akejsi stavby), druhá strana obrátená k bazénu a na reštauračnú terasu je príjemnejšia, prípadný hluk z reštaurácie utíchne o 23:00. Izby sa upratujú každý deň, je tam vždy čisto, zariadenie je nové, akurát nás zaskočilo, že namiesto tenkého paplóna bola len plachta s prikrývkou. Ale na tie teplé noci to úplne stačilo.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Majiteľ hovorí česky a je veľmi ústretový. Fantastickí sú hlavne čašníci v hotelovej reštaurácii, aj pri raňajkách, vždy sú dobre naladení a radi poradia. Práve tí vytvárajú základ domáckej atmosféry.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Dlhá piesočnatá pláž je zárukou, že nebudete natlačení ako sardinky. Niekedy sme našli miesto, kde sme boli úplne sami!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela