02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Kamenec (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Úžasná dovolenka, celková spokojnosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel bol blízko mora.cesta na pláž trvala cca min.pešo, ale vôbec nám to nevadilo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby boli moderné A pekne zariadené.kúpeľňa pomerne priestranna.záchod spolu so sprchou, ktorá nebola oddelená zastenou od ostatnej časti kúpeľne. Upratovanie každú deň, výmena uterákov A post.bielizne po štyroch dňoch. Steny na izbách boli tenké, dosť bolo počuť hlasy z vedlajsich izieb. Ale hotel bol V celku pokojný. Akurát na výťah trebalo dlho čakať.keďže na 14 poschodí boli iba dva.ale to len V čase stravovania.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál ochotný, komunikácia V angličtine bez problémov. Po jedení hneď upratovalI taniere ,takže čisto. Akurát nám vadilo, že po terase sa pohybovali mačky. Čašníci ich brali ako samozrejmosť
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Hotel ponúka požičanie bicyklov, sú tam tri bazény, pomerne veľké, kalceto, dva bary, wifi len na recepcii A V jedálni.ľudia -hostia majú asi tak ako všade taký hlúpy zvyk, že si po raňajkách závesu uteráky na lehátka pri bazéne aj keď bazén začnú využívať až neskôr.lehátka sú inak bezplatné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Formou bufetov.bohatý výber z jedál, každý si nájde to,čo mu chutí. Mne osobne chýbalo ovocie aj na ranajky, pri obedoch A večeri bolo vždy.jedlo bolo chutné, k obedu vždy dve polievky A tiež dva druhy koláčov, niekedy aj puding.straca zodpovedá hviezdičkam hotela.jedlo nebolo vždy horúce, ale V tom teple nám to nevadilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz fantastická, more teplé, čisté. Až na jeden sen,keď tam privialo akýsi sajrajt z mira-nejaké trávy A riasy. Prenájom slnečníkA stal osem Levov cca 4 eurá, ale stalo to za to,lebo sne sa cítili komfortne A mali okolo seba veľa miesta.na pláži mi chýbali wc A sprchy.možno boli V inej časti pláže, ale nenašli sme ich.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Mária
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela