02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie ~ Recenzia hotela Arsena (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nevážia si Slovákov. Uprednostňovaní sú Rusi, Bulhari a iné národnosti. Veľmi slabé alinklusív. Delegátka nám oznámila že odchody z hotela na letisko budú napísané v knihe označenej logom CK Solvex deň pred odchodom. Chodili sme sa od poobedia do večera pozerať do knihy a stále nič tam nebolo napísané. Nakoniec sme večer poprosili na recepcii aby zavolali našej delegátke kedy odchádzame. Tá nám potom do telefónu povedala, že mi na telefón poslala SMS o koľkej má prísť autobus. Vôbec nás ale predtým neupozornila že nám to pošle SMS. Čo keby som zo sebou nemala telefón? Ešte som to nikdy nezažila aby odchody z hotela posielali SMS. Ja si myslím že na to je tam tá kniha, aby sa do nej napísali všetky informácie. Asi sa jej kvôli nám dvom nechcelo prísť to napísať. A ešte že 12 dňový pobyt. Na hotel sme prišli 25.7.2014 o 12,00 hod. Do 14,00 hod. nás nechali sedieť na recepcii a presne o 14,00 hod. nám dali kľúče. Odchod bol 5.8.2014 o3,00 hod.z hotela a v Bratislave sme boli o6,30 hod ráno. Tak si môžete vyrátať koľko je to dní. Kde je ten 12 deň? Ďakujem , neprosím veľmi som sklamaná ako z CK Solvex tak z celého hotela Arsena 4* v Bulharsku
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je na dobrom mieste. Blízko do Nesebaru, tak pomalou prechádzkou asi 15 min. popri mori. Hneď za rohom sú obchody, reštaurácie a kopec zábavy.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie nás náramne prekvapilo. Boli sme ubytovaní v pivničných priestoroch bez výťahu. Chodby smrdeli zatuchlinou aj keď sa snažili to nejakými vôňami to vylepšovať. Hore ku bazénu a k reštaurácii viedlo 62 schodov ktoré sa absolvovali tak asi: na raňajky, z raňajok, na obed, z obeda, na večeru , z večere na večernú prechádzku, z prechádzky, teraz keď ste chceli ísť v kľude na WC na izbu a späť, ak ste chceli byť cez horúčavu na izbe zas dole a hore. Neviem ako mohli dať starších ako sme boli mi dve do takých priestorov. Veď sme im dali pasy takže si mohli skontrolovať náš vek. Svatka bola operovaná na obidve kolená, takže po urgencii u delegátky nás dali do hlavnej hotelovej budovy a to bolo iné kafe ako sa hovorí. Veľká izba, veľká kúpeľňa a veľký balkón. Všetkých Slovákov ktorí boli bez detí pratali do týchto smradlavých priestorov. Rusi, Bulhari a ostatné národnosti boli ubytovaní v krásnych priestoroch v hlavnej hotelovej budove.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Upratovali izby každý deň. Taktiež každý deň menili uteráky. Na pláži nebola žiadna sprcha, ani WC,slnečník a lehátka sa platili a nedovolili Vám ani ležať na piesku a aj keď ste nemali ani lehátko ani slnečník aj tak ste museli zaplatiť 8 leva.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadna.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strašné.O alinklusív stravovaní by sa mali ísť učiť do Turecka alebo Tunisu a Egypta. Na raňajky stále to isté rozmočené párky, volské oká ktoré boli skoro všetky roztečené a potrhané, dva druhy mäkkej salámy, nejaká suchá, paštéka vykydnutá z konzervy / to nejem ani doma/ Slanina opražená, opražený chlieb vo vajci. Čaj len čierny, káva z automatu, bez chuti ako zafarbená voda, mlieko, jeden druh jogurtu, nejaké tie cereálie do toho, med, lekvár, nejaké suché koláčiky trvanlivé zo sáčku.Trjuhoľníkový syr jeden druh, malý margarín Obed ani nejdem opisovať. Stále hranolky /studené/, niekedy ryža alebo zemiaková kaša. Ale vždy len jeden alebo dva druhy príloh. Kuracie mäso každý deň, rôzne spôsoby, aj vysmažené.Raz boli aj rezne asi bravčové. Dva druhy polievky z toho jedna na studeno. Jedlo ako keby ho tam ani navarili ale dovážali, lebo bolo skoro studené. Najlepšie bolo ovocie.Žltý,červený melón,hrozno,hrušky,marhule broskyne,jablká,slivky žlté,modré pomaranče,nektarinky ozaj dobré. Na pitie pri bazéne bolo pivo,voda,rôzne pálenky a fanta,sprajt,cola,tonic.Niektorí obsluhujúci za barom pri bazéne sa opíjali a veru nebol to práve najlepší pohľad na vyrevujúcich barmanov. Najlepšie bolo keď ste prišli neskôr na obed alebo večeru,tak už sa minuli plytké taniere tak sme museli jesť jedlo z hlbokých tanierov.Tak si predstavte krájať rezeň alebo nejaké mäso v takýchto tanieroch. Víno bolo len pri obede a večeri. Káva v bare pri bazéne sa platila, tak isto miešané nápoje. Bar bol alinklusív len do 21,00 hod. a potom sa všetko platilo.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
More bolo v podstate celkom čisté, len sem tam popoludní keď boli väčšie vlny bolo zopár rias ale veľmi málo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Alžbeta Krupová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela