02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Yalihan- moja najlepšia dovolenka ~ Recenzia hotela Yalihan (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Yalihan- moja najlepšia dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Turecku som bol na dovolenke 6x. V Yalihane 2x. Prvýkrát pred 8 rokmi. Hotel je po kompletnej rekonštrukcii a výraznej dostavbe. Veľkorysé, veľmi praktické a moderné riešenie hotela vyhovovalo podľa reakcii hostí všetkým vekovým kategóriám. Môžem povedať, že sme sa cítili najlepšie z doterajších hotelov napriek tomu, že niekedy mali aj o "hviezdičku viac".
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je situovaný priamo na pláži v príjemnej morskej zátoke. Samozrejme všetky izby sú orientované k moru, balkóny sú uzatvorené veľmi vkusným svetlomodrým sklom, čo umožňuje príjemný kontakt s morom aj keď človek leží na posteli izby.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby sú riešené veľkoryso a veľmi prakticky, pôsobia celkovo modernejším dojmom.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby sú typicky turecké. Jednoducho lepšie služby ako v Turecku sme nemali v žiadnej krajine, už tobôž nie v európskej destinácii. Využívali sme služby tureckého kúpeľa a liečebné masáže. Ako lekár a človek s problémovou chrbticou môžem povedať, že boli na vysokej profesionálnej úrovni.Personál je na vysokej úrovni s typickou tureckou flexibilitou a úslúžnosťou.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V areály hotela je nadštandardne zariadené fitness vhodné pre obe pohlavia. Internet je grátis, medzi dvoma krídlami hotela je priestorná hala s TV samozrejme s barom, ďalšia veľká miestnosť s gulečníkom, veľká kinosála a miestnosť pre deti, kde môžu hrať videohry. Na pláži je plážové volejbalové ihrisko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jednoducho povedané, lepšia kuchyňa ako je turecká pre mňa neexistuje. O tom som sa presvedčil už šiestykrát. Pestrosť, kvalita a až možno prehnaná kvantita je pre túto kuchyňu asi najpríznačnejšia.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Bez komentára, ako sme mali aj inde v Turecku: vždy čistá, s plynulým vstupom do mora. Pri tomto hoteli môžme ešte pridať, že bola jedna z dvoch najväčších v lokalite, čo robí široký priestor medzi plážovými lôžkami a morom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Jozef
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela