02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

odporúčam ~ Recenzia hotela Sultan Sipahi (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:odporúčam
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pred tým, čo sme odišli na dovolenku do Turecka som si prečítala rôžne recenzie na hotel Sultan Sipahi. Nechápem teda ľudí, ktorí len frflú a nič sa im nepáči. Je veľmi dobre známe, že hotely v Turecku a pod., ktoré su označené 4* sú chápané v našich podmienkach ako dobré 3*. Mohli ste ísť do 5* hotelov mimo centra a možno by ste boli spokojný. Viete, za málo peňazí málo muziky. My sme za 11 dní, 10 nocí v termíne od 3.8.2011 do 13.8.2011 zaplatili 650€ AI a za tú cenu sme boli nadmieru spokojní. Všetko máte okolo seba, či pláž, centrum, hrad...všetko čo potrebujete. Aj keď je pravda, že letisko je trošku ďalej, ale dá sa to prežiť. Za to sme mali krásnu pláž a výbornú polohu ako som už písala. Aj napriek tomu, že sme mali celú dovolenku vlny tak sa nám páčilo. Svojim priateľom by som to určite odporučila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná, všetko čo potrebujete máte vo vzdialenosti niekoľko pár metrov
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hoci sme bývali na prvom poschodí, aj tak sme boli spokojný. Izbička menšia, útulná, moderne vybavená. Všetko v poriadku, aj keď bola pravda, že upratovačky veľa času tým izbám nevenovali, ale špinu sme určite nemali.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava prvé 3 dni bola veľmi dobrá, potom sme bohužial chytli črevné problémy, tak sme s tým jedlom tak veľmi neexperimentovali a nekombinovali :). Raňajky každý deň to isté. Tie boli pre mňa najhoršie, obed ušiel a večere boli najlepšie. Najlepší výber, aj najviac ovocia a zákuskov.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
výborná, čistá, kľudná...len ten piesok som tam akosi nemohla nájsť :). Myslím, že to bola len čistá drť kamienkov bez piesku ale príjemné na nohy
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela