02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dovolenka iba 3* ~ Recenzia hotela Melissa Kleopatra Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka iba 3*
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.09.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vsade su tam macky. Mne to vyhovovalo, kedze ich mam rad. Ale kamoske to zase vadilo. Prioritou bola pre nas plaz a more. Priemerne ubytovanie je OK , ale strava a jej skaldovanie - podavanie malo rezervy. Celkovo dobry dojem z dovolenky - kedze more a plaz boli super.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Daleko od mesta nato ze je to iba hotel. Idealne pre rodiny s detmi kedze je tam maly bazen. Blizko plaz, lehatka su tam za podlatok 5 Eur na den.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Niesme narocny, izby premerne, upratovane kazdy den. Upratovanie iba podlahy, nevymienali uteraky. Poskytuju iba sampon a nie sprchovy gel na to ze je to All inclusive.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Sluzby asi primerane ku 3* takze priemer.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Da sa ist cez delegata na vylety, ale asi lacnejsie to ja ked si zaplatite na mieste sami, mozno aj zjednate ceny. Najlepsi je vylet lodou z pristavu, imitacia starych korzar lodi s programom, barbecue cena cca 20 Eur na osbu.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
strava tu bol problem. Ja osobne zjem vsetko, ale prve 3 dni to bola iba jahnacina. Ranajky stale rovnake veci na vyber - jedlo bolo zohrievane, ale zase salaty - priloha a veci co patria do chladnicky boli iba len tak pohodene na pultoch co nebolo v poriadku s bezpecnym podavanim, kedze vsetky tie salaty boli rano 3 hodiny tam potom niektore tie iste aj vecer 3 hodiny. tie iste salaty sa tam vracali na pult, bez toho aby ich vyhodili este v ten den... nie som hygienik ale mam iste navyky. tiez som pracoval s jedlom a viem ako podavat ci skladovat bezpecne. Oporucam im chladiace pulty na podavanie takeho jedla resp. prilohy. Ay nebolo ze iba kritizujem! Taktiez vymenu salatov regularne za cestve.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz super, cista - plaz, voda , pekne more. Pieskova kde tu s drobnym kamenom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Patrik
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela