02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vydarená dovolenka ~ Recenzia hotela Triton Empire (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vydarená dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2009
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:15.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Za takúto cenu slušná dovolenka, nijaký luxus, ale hotel sa snažia udržať v čistote. Škoda, že tento hotel nie je priamo na pláži, že je potrebné na pláž chodiť špinavou ulicou, kde sa človek necíti veľmi príjemne.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je to v starej časti Hurghady, ale aj tam sa dá zabaviť. Je tam veľa obchodíkov, kaviarní menej, ale dá sa posedieť večer a tiež zabaviť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby sú celkom veľké, postele tiež pohodlné, upratovanie dostačujúce, nie je problém s uterákmi, osuškami, snažia sa vyriešiť každý vzniknutý problém .. napr. sprcha, WC. Za menší bakšiš dokonca na posteliach naaranžované rôzne labute, lupienky kvetov. Ale aj bez bakšiša izba každý deň uprataná a umytá.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Niektorí recepční sú veľmi arogantní, ale niektorí sú milí a snažia sa pomôcť, ak je to potrebné. Nemali sme dobrú skúsenosť s pracovníkom zmenárne, ktorá je vo vstupnej hale hotela a s dvoma recepčnými, ale tí sa tam stále menia. Niektorí manažéri hotela sú tiež arogantní. Ale to sú skôr výnimky. Zväčša sa všetci snažia, aby vyhoveli každému.Recepcia ale budí telefonom, ak chcete ísť na výlet, aby ste nezaspali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V plážovom hotely animačné programy, ale je to stále to isté. Ak sa chce človek zabaviť, tak si niečo vyberie. Niektoré večere pri bazéne rôzne vystúpenia tanečníkov, tanečníc, hrá tam jeden pán na varhanoch, dá sa pekne posedieť pri kávičke.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola dobrá, dalo sa stále niečo vybrať, nám to stačilo, aj keď sa niekedy jedlá opakovali, ale prejedať sme sa tam nešli a od hladu tam človek určite nezomrie. Niektoré zákusky nám veľmi chutili, bolo aj ovocie, na raňajky je veľký výber pečiva, cereálie, omelety palacinky. Myslím si, že na 3 hviezdičkový hotel je strava vynikajúca. Nemali sme ani nijaké žalúdočné problémy. Ale asi prejedať sa netreba a potom je to v poriadku. Občas je jedáleň preplnená a to nie je veľmi príjemné, keď treba čakať v rade. Ale hotel je veľký, je tam ubytovaných mnoho ľudí, tak to občas zrejme nestačí a nemôžu to stíhať.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž je trochu malá, ale miesto sa stále nájde. Netreba do vody obuv, z jednej strany je upravená na vstup do vody bez problémov. Personál na pláži sa snaží stále nájsť miesto pod slnečníkom, nie je nijaký problém. Za menší bakšiš je schopný doniesť modré z neba.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Stella
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela