02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Viac netreba ~ Recenzia Playaluna Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Viac netreba
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.10.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel bol zariadený pekne s nádychom luxusu. Izby sú pekné, čisté a dostatočne veľké + veľká krásna kúpeľňa. Služby nadštandardné.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza hneď na okraji pláže, v kľudnom prostredí. Celkovo lokalita je kľudná, ešte nie veľmi ovplyvnená cestovným ruchom aj keď hotelov je tam veľa. No za večerným vyžitím treba cestovať. Blízkosť Gibraltaru spôsobuje nečakané ochladzovanie mora, vlny a vietor. Nám sa voda ochladila až v deň odletu, do vtedy bola super.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby napĺňajú všetky potreby pre príjemné strávenie času v nej. Veľké pohodlné postele, dostatok odkladacieho priestoru, dostatok priestoru na pohyb, dostatočne veľký balkón, klimatizácia a nadpriemerne veľká kúpeľňa. Izby boli čistučké a denne upratované. Ubytovanie naozaj nemôže nikoho uraziť ale až na ozaj super kúpeľňu málokoho nadchne.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Keby bolo možné dať viac bodov tak dám viac. Také služby, aké poskytovali tam, neposkytujú ani o mnoho luxusnejšie hotely. All inclusive bol na úrovni ultra all inclusive. Zahraničný značkový alkohol, pivá, malinovky, vody. Šampanské na raňajky, výborné značkové víno na večeru. Čo ste nestihli vypiť ste si mohli odniesť na izbu. Na cestu domov sme si spravili bohaté obložené bagety, ktoré vám nespravia ani v najluxusnejšej bageterii a ešte nám ich ochotne zabalili do alobalu. Dali vám všetko, koľko ste chceli a s úsmevom.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Biliard, vzdušný hokej, stolný futbal, herné automaty(napr. strielačky, závody áut...), stolný tenis, minigolf, tobogány, animácie a večerné programy. Aktívni dovolenkári si prídu na svoje.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Morské príšery, mäsá, cestoviny, siry, palacinky robené priamo pred očami, zelenina, zákusky, ovocie a zo všetkého viac druhov. Keď si človek dobre nakombinuje jedlo z ponuky, je to naozaj kulinársky zážitok.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Porovnal by som ju s Baywatch. Široká, rovná, dlhá s palmami a lehátkami so slamenými slnečníkmi. Až na drobné kamienky namiesto piesku. Ale každý deň upravovaná a čistá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Roman
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela