02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pár postrehov z Hotela Louis Colossos Beach pre tých,, ktorí sa ešte nerozhodli kam ísť na dovolenku ~ Recenzia hotela Louis Colossos Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pár postrehov z Hotela Louis Colossos Beach pre tých,, ktorí sa ešte nerozhodli kam ísť na dovolenku
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:22.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Neviem či niečo prekoná výborný dojem z minuloročnej dovolenky.Nezvykneme chodiť na to isté miesto viackrát, ale bolo to super!! Hotelový manažer :-)) to je "srdce na dlani"
Poloha:
starstarstarstarstarstar
More blízko a nádherne čisté, boli sme pozrieť aj v hl.meste Rhodos (taxíkom spred hotela, naspäť busom). Delegátka poradila kam sa máme nechať zaviezť, aby sme si pozreli historické pamiatky v starom Rhodose, a kde ísť na nákupy a na frappe
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby v najstaršej časti sú jednoduché, pri plnej obsadenosti hotela výťahy občas nestíhali :) sme na dovolenke!, či? My sme mali peknú izbičku so sea wiew (za príplatok)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratané bolo dokonale, uteráky vymieňali všetky každý deň.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Úžasný bol animačný tím, ktorý každý deň tvrdo pracoval a ich večerné tanečné a hudobné show boli zábavné a originálne každý deň.Veľkým "lákadlom" bol aquapark, od hotela vzdialený iba cez ulicu
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo bolo fantastické a každý deň sme ochutnávali nejaké nové jedlo. Boli tam aj česi/slováci, čo frflali, že stále je to isté jedlo....to by som rada vedela, čo títo ľudia jedia doma!?
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Piesok s kamienkami príjemne masíruje chodidlá :) kto o masáž nestojí, nech si zoberie topánky do vody. Trochu škoda, že slnečníky sú zdarma iba pri bazénoch, my sme chodili na lehátka pod stromy, ktoré oddeľujú hotelovú záhradu od pláže
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Viki
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela